Zoals je bent, zo werk je

Ken jij jezelf en weet je hoe je jezelf laat zien tijdens je werk, als leidinggevende, werknemer, of als manager? Heb je de durf en kracht voor jezelf te staan en je in alle situaties te bewegen? Durf je jezelf te zijn en geen rol (meer) aan te nemen in moeilijke situatie op je werk. Of met andere woorden: accepteer je jezelf onder alle omstandigheden? Dan is dit programma misschien iets voor jou. Omdat je in deze training inzicht krijgt in hoe je bent. Maar ook als je het idee hebt dat je niet met je hart mag of kunt leiding geven, is deze training geschikt.

Het paard in dit programma
Alles gebeurt, zoals altijd, naast het paard, in de bak of naast de bak. In de natuur. En met de insteek of met uitgangspunt dat wat naar boven komt op het moment zelf, daar ga jij mee aan de slag. Mijn rol is dat ik mee beweeg op wat jij nodig hebt, zodat jij als coachee optimaal kunt leren en bewegen.

Resultaat
Na afloop van dit programma durf je na te denken over jezelf. Durf je kritisch naar jezelf te kijken en te veranderen wat nodig is. Maar je durft jezelf ook af te vragen of je nog wel past in het bedrijf. Of dat je eigen bedrijf nog staat voor wie je bent. Je hebt inzicht in jezelf, je lichaamstaal, je gedrag en leiderschap. Je durft in de spiegel te kijken naar jezelf.

Download hier het programma