Zakelijk en Eclectisch Energetisch coachen

Het zelfgenezend vermogen van de mens, daar ga ik als coach mee aan de slag. Of eigenlijk ga je er zelf mee aan de slag. Ik begeleid je in het proces om lichaam, geest en bewustzijn weer in balans te brengen.

Hoe werkt eclectisch energetische natuurgeneeskunde (E.E.N.)
Je lichaam, geest en ziel zijn en dus beïnvloedt het elkaar ook. Zo kunnen emoties, niet verwerkte ervaringen, onzekerheden en angsten zich kenbaar maken via je lichaam en kunnen zich vastzetten als blokkade of als een lichamelijke klacht. Vanuit dit gegeven kijk ik dan ook naar je klacht of vraagstelling. Ik leer je kijken en luisteren naar je lijf en de signalen ervan. Om zo zelf je keuzes te kunnen maken, je verantwoordelijkheid te nemen. Dingen doen of niet doen, denken en voelen zoals je bent.

Als coach pak ik de blokkades aan zodat je (lijf) zelf aan de slag gaat om een nieuwe/goede balans te vinden. Want als de blokkades verdwijnen, ontstaat er vanzelf ruimte om emoties te verwerken en ervaringen los te laten. Kortom, als je leert naar je lichaam te luisteren, heeft dat ook zijn effect op je gezondheid en op hoe je in het leven staat.

Resultaat
Heb je meer inzicht in jezelf, meer begrip voor jezelf dan heeft dat ook zijn effect in je contacten met anderen, met je team, je collega’s. En op de samenwerking binnen het bedrijf en binnen je team. Je persoonlijke kracht en weten wie je bent heeft invloed op iedereen, ook op het bedrijf. Je hebt weer meer ruimte om je voor je bedrijf, team en functie in te zetten. En dat vergroot het plezier in je werk en in de samenwerking met anderen.

Het paard in dit programma
Er zijn werkvormen die ik in combinatie met het paard kan doen. Het effect is dan nog dieper en de inzichten die je verkrijgt nog steviger. Daar ga je meteen letterlijk mee in beweging en dat is dan ook de kracht. Deze vorm van coachen en therapie kan alleen maar op maat worden gedaan.

Samen met jou bespreek ik welke werkvorm we toepassen. Jij weet immers wat je nodig hebt en waar je je prettig bij voelt.