Workshop “De Kracht van Samen”


Duur van de workshop:

In totaal is het een 4-daagse workshop, echter wel gespreid in tijd!
De bedoeling is dat we ongeveer 1 keer per maand samen komen. Als je kijkt bij de uitgebreide informatie, toegevoegd via een link in dit document, zie je dat er alleen de eerste bijeenkomst is gepland. Daarna plannen we samen de vervolgbijeenkomsten.

Uitleg en doel:

Deze systemische manier van werken gaat over bewust samen zijn.
Het is een ontdekken van kansen om te leren voor jou tijdens je ontmoetingen met anderen om je heen. Kansen die ontstaan op het moment van het bewust ervaren van je blikverschuivingen!
Tijdens deze workshops ervaar je zelf wanneer er leermomenten bij je ontstaan.
Leermomenten die kunnen voelen als:

  • spanning, weerstand, moedeloosheid, moeheid, angst, boosheid, verdriet, niet mogen zijn, geen erkenning, alleen zijn.

Leermomenten zichtbaar door symptomen als :
Er is nauwelijks of geen samenwerking, vreugde in samen zijn is er niet, onbalans, doelen worden niet bereikt, er is nauwelijks of geen verbinding, er is geen inzet, er zijn confrontaties, slachtoffer- en daderrollen, macht en onmacht.
Naast het herkennen van jouw leermomenten (blikverschuivingen), leer je op welke wijze je deze kansen kunt gaan omzetten naar een zelf leren en groeien!
Met betrekking tot zelf leren en groeien: de keuze is altijd aan jou want jij blijft zelf verantwoordelijk voor jouw bereikte eindresultaat:

a. De keuze te gaan naar een niet leren tijdens ontstaan leermomenten: samen zijn met anderen met oud (reactief) gedrag, met voelen en denken erbij.

b. De keuze te gaan naar andere beweging vanuit je hart en ziel met te ontdekken (creatief)gedrag, met daarbij behorende denken en voelen.

Voor wie én wat is de bedoeling:

Je kunt je voor de 4-daagse workshop individueel opgeven en dan kom je gedurende 4 dagen (gespreid in tijd) samen in dezelfde groepssamenstelling. We hebben altijd telefonisch contact voorafgaande aan de workshop.

Je kunt echter ook deelnemen als gezin, als team, als deel van een organisatie, als vereniging, met je studiegenoten tijdens je opleiding als coach/therapeut of met collega’s. Vooraf vindt er dan een gesprek plaats. Na afstemming leervraag wordt ingeschat hoeveel dagen de workshop gaat inhouden. Dit is dan een op maat gemaakte workshop!

Voor meer informatie, klik op onderstaande link!

Ben je benieuwd?
Kom en neem de stap!
Je bent welkom.