Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskunde

Het zelfgenezend vermogen van de mens, daar ga ik als coach mee aan de slag. Of eigenlijk ga je er zelf mee aan de slag. Ik begeleid je in het proces om lichaam, geest en bewustzijn weer in balans te brengen.

Voor wie is  eclectisch energetische natuurgeneeskunde (E.E.N.) geschikt?
Ben je moe, depressief, onrustig, faalangstig of onzeker, dan kan E.E.N. oplossing bieden. Maar ook als je positiever in het leven wil staan, evenwichtiger en sterker wil worden kan deze natuurgeneeskunde uitkomst geven. Geestelijke en emotionele balans; daar gaat het om. Je kunt bijvoorbeeld last hebben hoofdpijn of niet goed kunnen slapen. Vaak ligt de oorzaak daarvan in een niet verwerkte ervaring of emotie. En onverwerkte ervaringen of emoties zorgen voor onbalans en er ontstaan blokkades. Die kunnen ook fysiek zijn. Ik probeer samen met jou, anders naar zo’n klacht te kijken en te onderzoeken wat je lichaam of je geest of je gevoel je wil vertellen. Zeg maar een andere manier van bewust worden.

De eclectische energetische natuurgeneeskunde is eigenlijk voor iedereen en (bijna) alle problemen.

Hoe werkt het?
Het maakt niet uit hoe oud iemand is, baby’s, kleuters, tieners en volwassenen: ik werk met jong en oud. Als coach ondersteun ik mensen op hun weg naar een gezonder lichaam en een gezondere geest. Je gaat onder mijn begeleiding zelf met je klacht aan de slag. Om je lichaam, geest en bewustzijn weer in balans te brengen. Je zult merken dat je sterker wordt, en meer kracht krijgt. En het mooie is, dat je er zelf achter komt wat de oorzaak van je klacht is. Dat geeft energie en kracht en daardoor voel je je ook gezonder/energieker en vitaler.
Ik kan hierbij verschillende werkvormen toepassen. Samen bekijken en bespreken we wat het beste bij je past.

Het paard in dit programma
Voor sommige werkvormen kan ik ook het paard inzetten. Met het paard erbij wordt het wat intensiever maar kom je ook sneller tot (nieuwe) inzichten. In beweging zijn met het paard, werkt meteen zelfgenezend omdat het diep gaat. Maar jij beslist of we met het paard werken of niet.

Het resultaat
Na afloop van het programma kun je nieuwe stappen zetten, heb je minder of misschien geen lichamelijke klachten meer, pieker je minder of kun je functioneren zonder vervelende gevoelens zoals boosheid of angst. Je gaat aan de slag met die nieuwe kracht en inzicht.

Is alles te genezen? Nee. En vervangt deze werkvorm de reguliere geneeskunde? Nee. Het kan wel een mooie aanvulling zijn naast de reguliere zorg.