Ontdek wat coaching voor uw bedrijf kan betekenen en ervaar diepgaande en blijvende veranderingen!

Wat zijn de gebeurtenissen binnen het bedrijf en wat doet het?
Daar is waar wij mee aan de slag gaan.

Voortdurend zijn er veranderingen. Veranderingen met vaak het resultaat een wijziging in het gevoel van welbevinden bij individuele werknemers en teams in alle lagen van een bedrijf.

Samen wordt coaching een ontdekken! Een ontdekken van een weten dat veranderingen impact hebben. Een impact zichtbaar en merkbaar in o.a. toename ziekteverzuim, niet effectief werken, niet zelfstandig werken, geen samenwerking, niet behalen doelstellingen etc..

home page our team

Tijdens coaching wordt het conditioneren los gelaten om te gaan naar keuzes en beslissingen te nemen vanuit eigen ik. Er wordt gewerkt vanuit eigen innerlijke kracht van binnen naar buiten toe.

Waar het om gaat is dat het bewust zijn kan veranderen vanuit eigen kracht, op een wijze waarbij er geen andere weg lijkt te zijn dan de nieuwe weg. De nieuwe weg met een leren van nieuw (blijvend) gedrag, denken, voelen en waarbij het gevoel van welbevinden wordt herstelt. Individueel en/of samen als team. Onderzoeken op geheel eigen wijze met een paard. Vanuit helderheid en duidelijkheid kan er o.a. samenwerking ontstaan, kunnen doelstellingen behaald worden, kunnen zelfsturende teams ontstaan en kan ziekteverzuim gaan dalen.

Wat zijn de gebeurtenissen binnen het bedrijf en wat doet het?
Daar is waar wij samen mee aan de slag gaan.

Het coachen samen met paarden is mogelijk op diverse locaties in Nederland.
Benieuwd? Neem contact op en ontdek wat coachen voor u en uw collega’s kan betekenen.

Pauline Moorees:  tel. 06-21674708 –  mail: paulinemoorees@gmail.comwww.paulinemoorees.nl