Ten eerste, een mooie site die je hebt gemaakt, ik wens je veel succes ermee!! De sessie’ s die ik met jou heb mogen ervaren waren werkelijk een openbaring voor me….ik heb redelijk wat zelfkennis, maar we hebben allemaal een blinde vlek, en een rugzakje vol met emotie’ s en ervaringen door het leven heen verzameld. En soms kom je ze tegen en halen ze je onderuit…zo was het ook bij mij. Het inzicht en de erkenning die jij mij gaf, op een liefdevolle en respectvolle manier hebben mij gegrepen en getroost, zodat ik het allemaal een plekje kon geven, en verder kon. Natuurlijk in samenwerking met die lieve Jits, die het allemaal geduldig onderging.

DANK JE WEL HIERVOOR!!
Liefs Joselien

Coaching zonder paarden:
Ik zocht handvaten om beter met mijn pijn om te kunnen gaan, zodat het mijn leven niet meer zou beheersen. Ik besef nu dat ik meer kwaliteiten heb, dan ik aanvankelijk dacht. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden. Dat heb ik dank zij jou bereikt! Al met al waren deze sessies een verrijking voor mijn leven! Wat ook nog meespeelt is dat de pijn inmiddels ook minder aan het worden is. Ik denk dat mijn sterkere geworden “ik” daar ook aan mee heeft geholpen.

Ik heb de sessies die Pauline heeft gegeven aan mij met Ed en Jits als heel prettig ervaren! Het heeft mij geholpen sterker in mijn schoenen te staan en mijn grenzen beter aan te geven. Na de iedere sessies was ik helemaal zen. Ed en Jits zijn lieve paarden. In het begin vond ik Ed altijd beetje eng omdat hij zo groot was maar het is een lief paard.

Kortom het waren fijne sessies, met Jits, Ed en Pauline.
Emily

 

De coachingsessies hebben me de kern van mijn probleem laten zien. Ik kijk er met plezier op terug.

Dank je wel Pauline.
José

Coaching met paarden:
Ik vond het een aparte manier om een beetje te graven in je eigen ik, en stond ervan te kijken wat een paard je kan laten weten of je ergens van overtuigd bent of niet. Wat mij het meest is bijgebleven is dat ik eerst dacht dat ik handelde naar gedachten maar na de oefeningen is duidelijk geworden dat je instinctief handelt naar gevoel. Wanneer je erover zou nadenken beïnvloedt dit je handelen.